NIEUWS

VACATURE: Grafisch vormgeving stage

  • GEPLAATST OP:16th December 2018
  • GEPLAATST IN:NIEUWS

Wij zijn op zoek naar een creatieve grafisch vormgeving student met een passie voor lekker, gezond eten en ons wil helpen om Nederland gezonder, duurzamer en bewuster te laten eten!

Wie zoeken we?
Je volgt een creatieve studie in de richting van grafisch vormgeving, communicatie of marketing op MBO of HBO-niveau. Bij voorkeur ben je minimaal 5 maanden beschikbaar. Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van aantrekkelijke visualisaties voor websites, social media en online presentaties? Vind je het leuk om een huisstijl onder handen te nemen en (on- en offline) brochures van A to Z te ontwerpen? We groeien snel en daarom hebben we jouw hulp nodig. Hoe je dit doet, laten we aan jouw enthousiasme en creativiteit over!

Wat moet je kunnen?
We vinden het belangrijk dat je communicatief sterk bent en jij ons verhaal met net zoveel passie en toewijding kan overbrengen als wij. Je kunt strategieën, ideeën en concepten vertalen naar professionele, krachtige ontwerpen. Je gaat je voornamelijk bezighouden met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl voor Dutch Quinoa Group en het ontwerpen van de daar bijhorende on- en offline uitingen. Je mag lekker creatief zijn in je benadering, wij staan open voor alle ideeën. Natuurlijk bieden wij ook ruimte voor een eigen onderzoek of opdracht vanuit je studie en daar begeleiden we je graag bij. Je kunt zelfstandig werken en durft om hulp te vragen wanneer nodig.

Wie zijn wij?
Dutch Quinoa Group (DQG) is een innovatief en snelgroeiend Nederlands bedrijf dat zich sinds 2014 gespecialiseerd heeft in de teelt, verwerking en verkoop van quinoa in Nederland en internationaal. Wij zijn een enthousiast, jong team van 8 personen met een passie voor lekker, gezond en duurzaam eten. Toen wij leerden over de vele voordelen van quinoa, zijn we samen met Wageningen UR gaan onderzoeken hoe we dit supergezonde zaadje, oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt, ook op onze eigen bodem kunnen laten groeien. Inmiddels is dat ons goed gelukt en telen we quinoa door heel Nederland op duurzame wijze en in een korte productieketen. Ons doel is dat quinoa een plek krijgt in het dagelijks menu, net als rijst, pasta en de aardappel die ook ooit uit Zuid-Amerika naar Nederland is gekomen. We verkopen de quinoa via o.a. Sligro, Albert Heijn en Deen onder de naam Lola Quinoa. Daarnaast zijn we licentiehouder en verantwoordelijk voor de internationale vermarkting van de unieke Wageningen UR quinoa-rassen waar wereldwijd veel vraag naar is.

Wat kunnen wij jou bieden?
Ten eerste een gezellig team in een informele sfeer en een levendige werkomgeving! Samen zetten wij ons in om het Nederlandse voedselsysteem te verbeteren en dat doen we met veel enthousiasme en positiviteit. Tijdens deze stage leer je alles over gezonde voeding, een duurzaam voedselsysteem en de Nederlandse quinoa keten, van zaadje tot eindproduct. Het team heeft hele diverse opleidingen en achtergronden en hebben vooral geleerd door te durven en te doen. Jij zal vooral samenwerken met ons sales en marketing team, maar uiteindelijk krijg je met iedereen te maken en leer je alles over het reilen en zeilen van een scale-up bedrijf. Wij bieden je een stagevergoeding en natuurlijk word je extra uitbetaald in pakjes Lola Quinoa!

Klinkt dit als een stage plek voor jou?
Mail dan je cv en een korte motivatie naar tessa@dqg.nl en wie weet zien we jou binnenkort op kantoor!